NOI SĂGEȚI ARUNCATE ÎN SCANDALUL DINTRE IULIA ALBU ȘI ADELINA PESTRIȚU! MESAJUL SUBTIL TRANSMIS DE DESIGNERUL VESTIMENTAR

Conflictul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu pare departe de final. Cele două continuă seria atacurilor și pare că nimic nu le poate opri. După ce bruneta a atacat-o printru mesaj postat pe rețelele de socializare, designerul vestimentar a ieșit și ea, din nou, la atac, de data aceasta cu un mesaj subtil.

Pe pagina sa de Facebook, Iulia Albu și-a ascuțit din nou colții și a publicat un mesaj subtil la adresa Adelinei Pestrițu. Designerul vestimentar a anunțat că are „un nou animal de companie” și a oferit o descriere a acestuia. Deși în postare se vorbește despre un animal, internauții au citit printre rânduri și și-au dat imediat seama că, de fapt, totul este o aluzie la Adelina Pestrițu. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU ESTE FOC ȘI PARĂ PE ADELINA PESTRIȚU: “ESTE O FOSTĂ DANSATOARE DE CLUB, PROCLAMATĂ INFLUENCERUL ANULUI 2019, SĂ COTCODĂCEASCĂ LIVE ÎN 2020”)

„Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușca dar are casă, nu face Cotcodac dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapa cu o casa închiriată pe numele ei .”, a scris Iulia Albu.

Fanii nu s-au lăsat păcăliți și au descifrat imediat mesajul Iulie Albu. Mulți dintre ei au spus că face referire la Adelina Pestrițu.

Nu știu de ce mi-a zburat gândul când am citit la Adelina Pestrițu”; „Te-a supărat că a cotcodăcit tot despre tine”; „Sigur nu este vorba despre un nou animal, ci despre prietena ta Adelina”, au fost comentariile pe care le-au lăsat câțiva dintre internauți.

Adelina Pestrițu, atac dur!
Adelina Pestrițu s-a săturat de atacurile Iulie Albu așa că a reacționat puternic. Bruneta a dezvăluit mai multe lucruri despre designerul vestimentar și a sfătuit-o să nu o mai atace, pentru că mai are multe lucruri de spus dacă este cazul

După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă, tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani [ remember (n.r.: îți amintești)?]. E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel.

Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiența în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama”, a scris Adelina Pestrițu într-o postare urcată pe Instagram Stories.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *