Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene,

Românii primesc restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din Uniunea Europeană, asta după ce țara noastră a atins vârful pandemiei zilele acestea, cu o explozie a numărului de noi cazuri de Covid-19.

Numărul țărilor europene care impun restricții românilor a ajuns la 20. 14 dintre ele din din Uniunea Europeană.

Lista completă cu țările din Europa care au impus restricții României

Cele 20 state din Europa sunt Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

În ce condiții pot intra românii în țările cu restricții de călătorie

În Austria, de exemplu. începând cu data de 9 iulie, toți cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor putea intra în Austria doar dacă prezintă un certificat medical (în limba engleză sau germană) de test negativ pentru SARS-CoV-2 (PCR, RT), nu mai vechi de 4 zile. În absența acestui certificat, cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor trebui să intre în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, imediat după intrarea în Austria. În cazul în care nu este respectată măsura autoizolării, amenda poate ajunge până la 1.450 de euro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.