Noul rege al manelelor are diplomă de ASE, dar primește ajutor în ”descifrarea” mesajelor

Am aflat cel mai bine păzit secret al lui Jador, artistul care a cucerit topurile muzicale cu piesele sale! În ediția de duminică a emisiunii Survivor, artistul s-a dat de gol! Gestul lui confirm cumva, se pare, ceea ce se zvonește printre apropiații lui!

Duminică seară, după ce membrii din echipa “Faimoșilor” au câștigat una dintre probe, au fost premiați cum nu se așteptau: câte un platou cu fructe, dar și câte o surpriză emoționantă, în urma căreia s-au vărsat multe lacrimi. Mai exact, “Faimoșii“, au primit câte un mesaj de la câte un prieten din România. Mulți dintre ei au fost emoționați până la lacrimi, asta pentru că le este foarte dor de casă, de familii, de prieteni și nu pot lua legătura cu ei pentru că nu au telefoanele cu ei în această competiție.

Jador nu știe să citească bine?
Prima care a și lăsat platoul cu fructe deoparte, deși era flămândă, și s-a năpustit către tabletă să citească mesajul de susținere de la prieteni, a fost Simona Hapciuc. După ea, au urmat și restul concurenților. Fiecare și-a citit mesajul de susținere de la prieteni. Când a venit rândul lui Jador să-și citească mesajul…. Surpriză! Mesajul lui a fost citit de prietenul său, Culiță Sterp! Toată lumea s-a întrebat de ce a citit Culiță mesajul pentru Jador, venit de la amicul său Bogdan, și nu a făcut el asta, asemeni tuturor concurenților. Mai mult, în timp ce Culiță îi citea mesajul, artistul îi arătase pe tabletă ceva, probabil îndrumându-l să citească altceva, iar Culiță s-a oprit din citit și i-a spus: “Nu. Aia nu”.

Culiță Sterp știe secretul lui Jador?
Ei bine, în anturajul artistului se zvonea că acesta nu ar ști să citească chiar toate cuvintele, ca nu le-ar înțelege pe toate, dar că se străduiește și că ar vrea să evolueze în acest sens. Acesta ar fi cel mai bine păzit secret al lui Jador, se pare! Mai mult, nici când era concurent la “Puterea Dragostei”, Jador nu citea mesajele. Jador nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Probabil, în ediția Survivor, artistul a refuzat să citească mesajul pe care l-a primit, pentru că nu reușește să citească cursiv, iar Culiță, știindu-i secretul, i-a sărit în ajutor.

Probabil că nu multă lume știe, dar Jador este absolvent al unei facultăți renumite. Artistul ar fi licențiat în Stiințe Economice, el fiind specializat în Afaceri Internaționale. Jador, pe numele sau real Remus Ionuț Dumitrache, a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relații Economice Internaționale. Nu se știe însă dacă artistul a intrat pe unul din locurile speciale, căci la mai toate facultățile există locuri speciale pentru minorități.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.