NU MAI E LOC DE ÎMPĂCARE! CE DECIZIE AU LUAT PEPE ȘI RALUCA ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

Între Pepe și Raluca nu mai există cale de împăcare. Însă, de dragul fetițelor pe care le au împreună, cei doi au luat o decizie în prag de sărbători.
În momentul în care a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, Pepe le-a spus fanilor că despărțirea de mama fetițelor sale se va face pe cale amiabilă. Lucrurile, însă, au luat o altă întorsătură și situația a devenit din ce în ce mai complicată. Iar sărbătorile de Crăciun nu i-au prins pe cei doi în relații tocmai bune.
Însă, un lucru este cert! Pepe și Raluca nu vor sub nicio formă ca fetițele lor să fie afectate de ruptura dintre cei doi. Așa că, de sărbători, Maria și Rosa vor petrece timp cu ambii părinți, dar în zile diferite.
”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele.
Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru impact.ro.
Pepe și Raluca, partaj de 1.500.000 de euro
Conform surselor noastre, cei doi (încă) soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro.

Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro, dar și alte mașini luxoase.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *