O bătrână de 103 ani din Mangalia, mai puternică decât COVID-19. Secretul femeii

O femeie în vârstă de 103 ani din Mangalia ține piept temutului coronavirus. Iată cum a reușit! La acest moment se află acasă, alături de cei dragi.

Cum a reușit să țină piept coronavirusului
O femeie de 103 de ani din Mangalia se luptă vitejește cu temutul coronavirus. Femeia nu suferă de nicio altă boală asociată, iar acest lucru a ajutat la ducerea bolii pe picioare.

A fost internată în urmă cu aproximativ 14-16 zile la Spitalul Municipal Mangalia, cu toate simptomele specifice infecției. A fost externată în cursul zilei de marți, 24 noiembrie, după aproape 14 zile de tratament, deși testul a reieșit pozitiv, aceasta neavând alte probleme.

Cum a reușit să țină piept coronavirusului
Anagnoste Cușa Elena a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, însă nu suferea de factori agravanți precum hipertensiune, diabet sau obezitate.

Testul este tot pozitiv, testele inflamatorii sunt în continuare modificate, dar puțin mai bine, în remisie. La fel și afectarea pulmonară este în continuare prezentă, dar în remisie. Într-adevăr, necesita spitalizare până la ameliorarea afectivă a stării generale, dar familia a dorit să o ia acasă. A stat internată între 2 și maxim 3 săptămâni. Până în momentul acesta, nu a avut o altă patologie asociată”, a declarat directorul medical, Paula Untaru.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.