O celebră aristă, dezvăluiri despre violul în urma căruia a rămas însărcinată la 19 ani

Lady Gaga a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cel mai greu moment din viaţa sa. Artista a povestit faptul că a suferit căderi nervoase şi stări de paranoia după ce a fost victima unei agresiuni sexuale. Mai mult decât atât, celebra cântăreaţă a povestit că a rămas însărcinată în urma violului, pe când avea doar 19 ani.

Lady Gaga a făcut noi dezvăluiri despre trauma care i-a marcat adolescenţa.

La doar 19 ani, artista a fost victima unui viol, ameninţată şi agresată de un producător de muzică. Ani de zile, Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, a suferit căderi nervoase şi episoade psihotice, de paranoia, după cum descrie aceasta într-un interviu acordat pentru Oprah Winfrey.

Aveam 19 ani şi lucram în industrie, iar un producător mi-a spus: Scoate-ţi hainele”, îşi aminteşte ea.
„Am refuzat şi am vrut să plec, dar mi s-a spus că îmi vor arde toată muzica. Şi nu s-au oprit. Am încremenit şi … nici măcar nu-mi pot aminti”, a mai dezvăluit aceasta.
Lady Gaga, despre trauma care i-a marcat viaţa
Ajunsă la vârsta de 35 de ani, cântăreaţa a declarat că nu va dezvălui niciodată numele atacatorului.

Înţeleg această mişcare #MeToo, înţeleg că unii oameni se simt foarte confortabil cu asta, dar eu nu”, a adăugat Lady Gaga.
„Nu vreau să mai am nicio legătură cu acea persoană”, mai spune artista.
Artista a mărturisit că a resimţit efectele traumei în etape, acestea fiind încă prezente în 2019, când a primit Oscarul pentru filmul „A Star Is Born”. A fost internată la spital cu dureri acute şi o stare de amorţeală, iar medicii au trimis-o, spre surprinderea ei, la psihiatru.

„Nu îmi puteam simţi propriul corp”, povesteşte Lady Gaga, adăugând că a fost bolnavă săptămâni întregi.
„Mi-am dat seama că era aceeaşi durere pe care am simţit-o când cel care m-a violat m-a lăsat însărcinată într-un colţ, în casa părinţilor mei. Vărsam şi eram bolnavă. Pentru că fusesem abuzată şi eram blocată într-un studio de luni de zile.”
Lady Gaga a adăugat că trauma a schimbat-o ca persoană şi nu va mai fi niciodată la fel ca înainte: „Am făcut atâtea RMN-uri şi investigaţii în care medicii nu găsesc nimic în neregulă … Dar corpul îşi aminteşte”.

laur