O chelneriță, rămasă fără loc de muncă din cauza pandemiei, a devenit ..

După ce a rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei de COVID-19, o femeie a reușit să se reprofileze…într-un domeniu mai non-conformist. Tânăra nu este deloc pudică, așa că se dezbracă și de haine și de orice secret. Ea a devenit antrenoare sexuală și adoră să le vobească altor persoane despre lucruri intime.

Și-a pierdut job-ul de chelneriță și a devenit antrenoare sexuală.
Povestea unei tinere mămici, în vârstă de 32 de ani.
Ce părere are soțul ei.
Molly Spock este o tânără mămică din Los Angeles, care a crescut urând senzația hainelor pe piele. Ea susține că mereu în casă preferă să stea goală când era acasă. Femeia, în vârstă de 32 de ani Molly este atât de încrezătoare, încât îi deschide ușa inclusiv livrătorului de pizza, complet dezbrăcată, scrie Yahoo News.

De la chelneriță la antrenoare sexuală

Până nu în urmă cu puțin timp, Molly își câștiga existența din job-ul de ospătar. Odată ce pandemia de COVID-19 a lăsat-o fără loc de muncă, ea a fost nevoită să se reorienteze. Culmea, această perioadă grea i-a dat, de fapt, oportunitatea de a face întocmai ce îi place.

Ea lucrează acum ca instructor de yoga, dar și de antrenoare…sexuală.

Ce presupune acest lucru?

Molly spune că „iubește sexul” și „iubește să vorbească despre sex” și își propune să-i ajute pe alții să-și găsească „puterea sexuală” și „să dezlănțuiască vindecarea pe care o implică intimitatea”.

„Când sunt nud, sunt în elementul meu și mă simt cel mai autentic. Mă simt sexy și încrezătoare, ceea ce cred că provine din faptul că nu există nimic de ascuns în spate “, susține Molly.

Lui Molly nu-i pasă că oamenii o văd goală și crede că o văd ca pe o oportunitate de a se dezbrăca ei înșiși. Tânăra de 32 de ani a început să îmbrățișeze nudismul public în 2009, când a vizitat o stațiune din Palm Springs, California, unde și-a petrecut zilele jucând tenis și luând masa, complet goală. Din nou, femeia spune că se simțea „sexy” și „puternică”.

„Mă uit în jos la corpul meu gol și văd fiecare parte a mea. Mă face să mă simt atât de conectată la mine și la mediul înconjurător. De asemenea, îmi place să merg desculță și să simt pământul sub picioare. “, povestește Molly.

Acum, ea frecventează deseori plajele de nudiști din sudul Californiei.

Partenerul său de viață, Louis, în vârstă de 34 de ani a știut la începutul relației lor, despre preferința iubitei sale de a fi goală. El a început acum să i se alăture pe plaje, la izvoare termale și chiar la plimbări prin natură.

Cu toate acestea, fiica lui Molly, Joey, în vârstă de trei ani, s-a dovedit a fi opusul ei până acum. Ei îi place să se îmbrace și chiar să se joace cu machiajul.

Molly a mai spus că devine din ce în ce mai încrezătoare odată cu vârsta.

„Îmi simt corpul îmbătrânind. Sânii mei nu sunt la fel de plictisitori pe vremuri, stomacul nu este atât de strâns și îmi fac mai multe riduri pe față în fiecare an. Cu toate acestea, mă simt mai încrezătore în a fi nud atât în privat cât și în public, cu cât îmbătrânesc ”, a spus ea.

Molly, a început să fie antrenoare sexuală din acest an și spune că oferăi „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrățisări și alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calități vindecătoare într-o simplă îmbrățișare care ne poate elibera de stres.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *