O femeie a înviat, la morgă. Primele cuvinte spuse te vor înfricoşa. „A început să bată cu pumnul în uşa frigiderului”

 

Un caz uimitor a avut loc, în urmă cu mai mulţi ani, în Mosocova. O femeie a înviat, după ce a murit. Femeia suferea de o boală gravă, astfel că medicii nu au mai putut să o salveze. După ce a murit, femeia a fost dusă la morgă şi s-au făcut experimente pe ea.

După ce sufletul ei a ajuns la Dumnezeu, femeia a cerut iertare pentru păcatele din timpul vieţii, iar Dumnezeu a decis să-i mai dea o şansă pe pământ pentru a-şi îndrepta păcatele. Femeia a înviat char în timp ce se afla la morgă. În plus, medicii au constatat că aceasta se şi vindecase cu putere de Sus. Povestea este una reală, care a avut loc în urmă cu mai bine de 60 de ani, iar cel care a povestit totul a fost părintele Calistrat.

„Fapta reală a avut loc în 1953, într-un spital din Moscova. După ce a murit, o femeie a fost dusă la morgă şi se fac experienţe pe ea de către studenţi şi apoi se pune în frigider. Sufletul zboară la Cer, iar când ajunge acolo Sus la Cer sufletul vede un Înger liniştit care îi spune că această pajişte este intrarea în Rai. Dar există?, a întrebat femeia. Îngerul i-a răspuns că există, dar n-ai să ai parte de el pentru că nu te-ai pregătit cu nimic. Îngerul a dus-o în Iad şi se spune că atunci sufletul a început să se roage. Şi când ajunge suifletul în faţa Lui Dumnezeu înapoi din Iad, Dumnezeu a întrebat-o de ce în timpul vieţii nu a crezut în el. Sufletul a apucat să spună doar, iartă-mă, Doamne, aşa m-au învăţat părinţii mei care erau comunşti. Şi Dumnezeu a decis să o ducă iar în Iad să mai vadă cum este şi apoi a readus-o pe pământ.

Apoi s-a văzut iar în spital şi o voce i-a spus intră în trup. A început să simtă frigul şi a început să bată cu pumnul în uşa frigiderului. Cei care erau de faţă au crezut că s-a stricat ceva şi au deschis uşa şi când au văzut un om ghemuit de frig s-au spăimântat. După câteva zile a putut să deschidă ochii şi atât a putut să spună: mergeţi la biserică, că există Dumnezeu”, a spus părintele Calistrat pe Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *