O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București

O femeie de 71 de ani a murit după ce a fost aruncată de la etajul unui bloc din Sectorul 4 din București de nepotul ei. Inițial, anchetatorii au crezut că că femeia a căzut de la fereastră, însă cercetările ulterioare au scos la iveală crima.

Femeia de 71 de ani a fost împinsă pe geam de nepotul ei de 23 de ani.
Tânărul a fost arestat.
Tragedia s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, când printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Nepotul, un tânăr de 23 de ani, a fost arestat

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor.

În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate. Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *