O femeie deranjată de zgomotele vecinei a avut parte de surpriza vieții ei

O femeie a avut parte de surpriza vieții ei după ce s-a prezentat la ușa vecinei care făcea zgomote noapte de noapte. S-a dus hotărâtă să-i ceară socoteală pentru gălăgia pe care o face, însă ce a văzut în fața ochilor a făcut-o să uite complet de zgomote.

O femeie a avut parte de șocul vieții ei
A vrut să se culce, însă zgomotele care proveneau din apartamentul vecinei de mai sus nu-i dădeau pace. Nervoasă că trebuie să îndure aceste lucruri noapte de noapte, femeia s-a prezentat la ușa femeii și a bătut cu putere. Când a văzut cine era în dreptul ușii a uitat și de ce s-a prezentat acolo.

Pregătită să-i țină un discurs despre moralitate și decență, femeia a avut parte de șocul vieții ei. Cel care i-a deschis ușa apartamentului vecinei era chiar soțul ei. Acesta întreținea relații sexuale cu vecina și nu și-a închipuit că cea care se prezintă la ușa apartamentului e chiar soția lui.

Femeia era însărcinată
Cei doi erau împreună de 24 de ani, iar mariajul lor era unul fericit. Cel puțin asta credea respectiva femeie, care nu și-ar fi putut nchipui niciodată că soțul ei îi este infidel. Mare i-a fost surpriza, așadar, să vadă că acesta se afla în apartamentul vecinei, mai ales că, la acea vreme, soția era însărcinată.

Danielle Davis a înlemnit când l-a văzut îmbrăcat sumar în apartamentul vecinei. Aparent, soțul fusese disponibilizat de curând și voia să-și „umple” timpul liber cu ceva. Asta l-a costat, evident, mariajul său. Danielle a depus divorțul numaidecât și a decis să-și crească singură copilul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *