O FEMEIE I-A CUMPĂRAT NEPOTULUI EI UN BILET LA LOTERIE DE ZIUA LUI DE NAȘTERE, APOI I-A CERUT BANII DUPĂ CE A VĂZUT CĂ A FOST CÂȘTIGĂTOR

O femeie din Marea Britanie, adeptă a jocurilor de noroc, i-a cumpărat nepotului ei un bilet la loterie de ziua lui de naștere, apoi i-a cerut banii după ce a văzut că a fost câștigator. Băiatul a blocat-o pe telefon.

O femeie care se luptă din greu să-și câștige existența și să-și plătească toate taxele la stat a făcut un gest neobișnuit atunci când a văzut că nepotul ei a câștigat bani  la loterie pentru  biletul cumpărat de ea cu ocazia aniversării lui.

După ce și-a întrebat nepotul dacă i-ar împărți câștigurile, femeia spune că a fost blocată, iar sora ei i-a spus să nu se aștepte la nicio bancnotă.

Și, deși uneori nu este sigură de unde vine următoarea ei masă,  femeia spune că nepotul ei provine dintr-o familie bogată și are un fond pentru facultate.

Am avut un an cu adevărat dur, am rămas fără loc stabil de muncă și nu mai am opțiuni de șomaj”, a scris ea.

Dețin o casă și am reușit să răpesc cumpărăturile pentru a-mi plăti impozitele pe proprietate și asigurarea cu slujbe temporare, dar mănânc ramen aproape la fiecare masă.

Îmi iubesc nepotul și nu mă pot gândi că nu aș putea să-i iau un cadou de ziua de naștere (3 noiembrie).”

„Sora mea mi-a închis telefonul”

„Când am aflat de câștig, i-am spus surorii mele că ar fi tare mișto dacă nepotul meu mi-ar da cel puțin 3/4 din câștiguri.

A întrebat dacă vorbesc serios. Am spus că simt că este un gest de generozitate pentru că am nevoie de toate acestea.

De fapt a închis telefonul. I-am trimis un text nepotului meu și cred că el chiar m-a blocat.”, a spus femeia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *