O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor

O femeie din Anglia și-a ucis fiul vitreg de șase ani, apoi a alertat serviciile de urgență, spunând că băiețelul a murit după ce a căzut și s-a lovit la cap, scrie Daily Mail.

Arthur Labinjo-Hughes ar fi fost ucis de tatăl său și de partenera lui după ce a suportat luni de abuz. Băiețelul era deseori lăsat nemâncat, ținut în picioare, pe hol, timp de 14 ore și otrăvit cu sare, înainte de a fi ucis, în Marea Britanie

La 12 minute după crimă, spun autoritățile, cei doi părinți au sunat la serviciul de urgență spunând că minorul abia mai respiră, după ce s-ar fi izbit singur cu capul de podea de cinci ori. „S-a aruncat singur, m-a lovit și pe mine cu capul când încercam să-l ridic. Abia mai respiră”, a declarat atunci mama copilului.

Paramedicii au sosit de urgență la fața locului și l-au transportat pe Arthur la spital, unde a murit din cauza rănilor provocate

Procurorii, însă, au dezvăluit că femeia a fost cea care l-a ucis pe băiețel. În timpul procesului au apărut dovezi care îi încriminează pe cei doi părinți. Imagini surprinse de o cameră de supraveghere din sufragerie arată cum trupul copilului este târât de cei doi din hol, unde a și fost atacat, și așezat pe canapea. Ulterior, este așezat pe podea în timp ce tatăl său încearcă să-l resusciteze potrivit instrucțiunilor primite prin telefon de la paramedici.

De asemenea, procurorii au prezentat mai multe dovezi audio în care copilul este auzit plângâng și cerând ajutorul: „Ajută-mă, te rog ajută-mă unchiule, nu mă hrănesc. Am nevoie de apă și de mâncare”.

Arthur a ajuns în custodia tatălui, după ce mama sa biologică a fost acuzată că și-a ucis partenerul.

laur