O fetiță de 8 ani a fost prinsă cu o sacoșă plină cu alimente furate. Ce pedeapsă a primit minora

O minoră a fost prinsă de oamenii legii, având asupra sa o plasă cu produse alimentare furate, în valoare de peste 200 de lei

Caz de furt excepțional la un supermarket cunoscut, în Rădăuți. O fetiță în vârstă de doar 8 ani a fost prinsă de autorități cu o sacoșă cu alimente furate.

Autoritățile nu au putut face multe în această privință, fata fiind minoră.

Filmul jafului- Cum s-a întâmplat totul?

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de responsabilul magazinului unde s-a petrecut jaful, cu privire la faptul că o minoră a fost prinsă la furat. Fata trecuse de casa de marcat a magazinului cu o plasă cu produse alimentare în valoare de 250 de lei.

Magazinul este situat pe strada Ștefan cel Mare.

Oamenii legii nu au putut aplica prea multe sancțiuni în acest caz de furt, având în vedere vârsta fetei. Reprezentanții magazinului au declarat că nu au nicio pretenție în cauză și nu se constituie parte civilă.

Fetița de doar 8 ani a fost dusă acasă de polițiști, unde a fost identificată de mama ei. Femeia a fost invitată la sediul Poliției, unde i-a fost aplicată o sancțiune contravențională, pe motiv că nu și-a împiedicat fiica de 8 ani să comită o astfel de faptă.

În plus, femeii i s-a cerut să fie mai atentă pe viitor pentru ca astfel de probleme să nu se mai repete

Cazul a fost luat în evidență. În plus, se speră că minora nu va mai fi prinsă la furat

laur