O graviduță a mers la doctor pentru o ecografie de rutină. Doctorița s-a schimbat la față

O graviduță a mers la doctor pentru o ecografie de rutină. Totul era ca de obicei, dar când s-a uitat mai bine la ecran, doctorița s-a schimbat la față.

Soții Kobeletskaya au devenit celebrii în urma unui caz care se întâmplă o dată la 55 de milioane de cupluri. Fericiți din cale-afară pentru că urmau să-i aducă un frațior sau o surioară fetiței lor de 3 anișori, soții au mers la control. Mămica, Oksana și-a dezgolit abdomenul, a fost dată cu gel, senzoul era pregătit și ochii ațințiți pe ecran.

Însă, doctorița le-a dat mari emoții celor doi după ce s-a uitat mai bine.


O graviduță a mers la doctor pentru o ecografie de rutină. Doctorița s-a schimbat la față

„ Îmi amintesc cum ea a început să numere cu voce tare feții, spunând că pentru aceasta ar trebui să mi se ofere o casă pe litoral…”, își amintește Oksana.

În cele din urmă medicul le-a dat vestea: ecograful a arătat clar cinci feți! Acesta este 1 caz la 55 de milioane. Toți doctorii din spital au rămas surprinși de pacienta lor.

„Eu nu reușeam să înțeleg ce se întâmplă cu mine. Aveam impresia că visez și că îndată mă voi trezi”, recunoștea mămica.

Vestea pe care au primit-o viitorii părinți a fost un șoc de-a dreptul. De-odată, toate planurile pe care și le făcuseră trebuiau schimbate. Însă asta nu i-a făcut să renunțe la darul pe care l-au primit. Travaliul a început la 30 de săptămâni. La spital îi așteptau 8 medici și asistentele de la maternitate. Oksana a născut 3 băieți și 2 fetițe, toți sănătoși. Chiar dacă, micuții au avut nevoie inițial de îngrijiri suplimentare.

Evident, imediat după ce s-au născut, Dariya, Aleksandra, Denis, Vladislav și David au devenit vedete. Nașterea lor este unicul caz cunoscut din Ucraina.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *