O mamă își alăptează fiul de 5 ani de trei ori pe zi: ”Mi se spune că e scârbos, dar nu-mi pasă”

O femeie din Michigan, Statele Unite, continuă să-și alăpteze copiii, deși unul dintre ei a depășit vârsta de cinci ani, și spune că nu intenționează să se oprească.

Aceasta pretinde că puștii nu au făcut niciodată gripă și nu avut niciodată nevoie de medic datorită nutrienților pe care laptele matern îl oferă.

Cu toate acestea, Laura Smith are parte de reacții neprietenoase din partea necunoscuților atunci când alăptează în public și, tocmai de aceea, vrea să demonteze acest tabu care s-a creat despre alăptatul prelungit.

”Îmi doresc să încurajez cât mai multe mama să își alăpteze copiii, indiferent de vârsta acestora. Fiii mei se bucură de o sănătate de fier și, datorită alăptatului, avem o relație specială. Cred că voi continua până când vor împlini 8 ani, dar dacă nu vor să se oprească, eu nu o să le spun nu”.

”Nimic nu-mi place mai mult decât să-i alăptez când sunt împreună. Îi alăptez în parc, la zoo sau oriunde este nevoie. Dacă Joel și Bennett aleargă și se lovesc, îi alăptez că să-i facă să se simtă mai bine. Necunoscuții se uită urât la mine când facem asta în public. Unii îmi spun că este scârbos”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.