O mamă și-a găsit fiica pe Facebook, la șase luni de la dispariție! Este incredibil ce a descoperit

O mamă și-a găsit fiica de 14 ani după 6 luni de la dispariție. Unde s-a aflat în tot acest timp?

Rosemary Guillet avea doar 14 ani atunci când a dispărut de acasă. Mama ei, Maureen, nu s-a alarmat în seara în care a văzut că a dispărut. Relația dintre cele două era una tumultoasă, dar asta nu însemna că nu ține la fiica ei. După ce au trecut două zile, femeia s-a alarmat și a anunțat autoritățile de dispariția fetei. Tânăra din Oregon a era de negăsit, iar singura explicație a polițiștilor este că a vrut să plece de acasă.


In articol:


Mama lui Rosemary nu a renunțat să își caute fata, iar femeia a luat în considerare tot ceea ce mai rău. Zilele de dipariție s-au transformat în luni, iar tot mai mulți apropiați susțineau că au văzut-o. Tânăra era schimbată, având o altă culoae la păr și nu voia să fie recunoscută pe stradă. Mama lui Rosemary a decis să facă propriile investigații și a intrat pe contul de Facebook al fiicei sale.

Ceea ce a descoperit Maureen Guillet când a intrat pe contul de Facebook al fiicei sale a lăsat-o mască. Femeia a observat ca pe pagina lui Rosemary erau fotografii recente, postate chiar de ea. Mama tinerei din Oregon a observat ceva diferit la fata ei, în afara de culoarea părului. Rosemary părea nefericită, având un zâmbet fals pe față. După câteva zile, tânăra s-a întors singură acasă. Se pare că fata, având 15 ani în momentul în care a fost găsită, a plecat de acasă de bunăvoie. Toate bănuielile că ar fi putut fi victima unor traficanți de persoane au pierit odată cu această confesiune.

Tânăra le-a povestit autorităților că își dorea să trăiască pe picioarele ei o perioadă, motiv pentru care a fugit de acasă, fără să fie constrânsă de cineva. Deși s-a întors acasă, relația cu mama ei n-a fost una bună în continuare. Rosemary și frații ei s-au dus să locuiască la un centru de plasament.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *