O nouă tragedie în cazul Caracal.

O nouă tragedie în cazul Caracal, în familia Luizei Melencu. Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a decedat marți seara fără a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa.

Probleme medicale pe care le avea bărbatul s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale, Luiza Melencu, în luna iulie a anului trecut. Marţi seara, chiar pe 1 decembrie 2020, prietenii au anunţat decesul bărbatului pe reţelele de socializare.

Moartea lui Claudiu Melencu a fost confirmat şi de cealaltă fiică a lui, Ionelia Melencu. „În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu cazul Caracal. In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa! Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook.

La comentarii, Ionelia Melencu, sora Luizei a lăsat un text dureros: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”

O nouă tragedie în cazul Caracal
Procesul lui Gheorghe Dincă se află pe rolul instanţei din Craiova. Dincă declara în septembrie în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

El a fost trimis în judecată pe 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte. Potrivit DIICOT, Dincă a răpit-o, în data de 14 aprilie 2019 pe Luzia Melencu, a dus-o la casa lui din Caracal, unde a ţinut-o trei zile imobilizată de pat, a legat-o la ochi şi a violat-o de mai multe ori.

Ca să scape de urme, a omorât-o pe fată şi apoi i-a ars cadavrul. La fel ar fi procedat şi cu Alexandra Măceşanu, a doua victimă a călăului din Caracal, scrie Antena3.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *