O profesoară de 28 de ani a căzut de pe stânci în timp ce își făcea un selfie. Ce a urmat e șocant

O profesoară de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe stânci în timp ce își făcea un selfie.

Soliane Luiza, o profesoară de 28 de ani din Brazilia, a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri în timp ce își făcea o fotografie într-o zonă periculoasă pe coasta Santa Catarina. Ce a urmat după căzătura în apa rece a oceanului este de-a dreptul șocant.

Potrivit presei locale, tânăra profesoară a reușit să iasă singură din apă, dar o dată ce a ajuns pe uscat a suferit un stop cardiorespirator care i-a provocat moartea, scrie Globo.com.

Femeia locuia în Navegantes și făcea un tur al unuia dintre punctele turistice din zona de coastă. După căderea de pe stâncă, oamenii care se aflau la fața locului au chemat salvamarii civili, iar aceștia au chemat în sprijin un echipaj de salvare cu elicopter Arcanjo.

Ce s-a întâmplat după ce profesoara a ieșit din apă
Victima a fost scoasă din apă folosind un dispozitiv numit curea (un tip de scaun cu un cablu atașat). Potrivit pompierilor, femeia a fost dusă în viață la nisipul de pe plajă, unde au fost efectuate proceduri de recuperare.

După ce bătăile inimii au revenit, victima a fost dusă cu ambulanța la un teren de fotbal, unde elicopterul aștepta să o ducă pe profesoară la spitalul Marieta Konder Borhausen din localitatea Itajaí.

Cu toate acestea, potrivit pompierilor, la sosirea la locul decolării, starea victimei s-a înrăutățit și femeia a suferit un stop cardiorespirator. Medicii nu au mai putut să o salveze pe profesoară, decesul a fost consemnat la ora locală 18:30.

Locul unde a căzut profesoara în timp ce își făcea un selfie:

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *