O recunoști? Dependența de alcool i-a distrus viața. A fost iubita unui manelist celebru si rupeau top-urile muzicale in anii 2000

Cum arată Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță. În urmă cu mai bine de 25 de ani era una dintre cele mai de succes maneliste. Sorina cânta alături de Nicoleta Guță și cei doi nu au fost numai parteneri de muzică, dar și în viața reală. Relația lor a durat 7 ani. În ultimii ani, vedeta a avut parte de momente dificile, confruntându-se cu dependența de alcool. Cum arată Sorina acum?

Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns de nerecunoscut. Manelista a căzut în patima alcoolului: ”Beam până adormeam la masă”

Cum arată Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță. Toată lumea se distra pe muzica Sorinei și a lui Nicolae Guță. După ce a renunța la muzica, artista s-a retras în sânul familiei, axându-se mai mult pe viața personală. Însă vedeta a trecut prin momente de cumpănă după moartea mamei sale. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta s-a stins din viață, iar acest lucru a determinat-o pe Sorina să-și înece amarul în băutură. Manelista devenise dependentă de alcool. Mai mult, artista s-a îmbolnăvit, motiv pentru care s-a transformat fizic, ajungând de nerecunoscut. În prezent, Sorina nu mai pune preț pe înfățișare, nu se mai machiază, luând decizia de a mai cânta doar prin biserici sau prin diverse adunări.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a vorbit pentru Antena Stars despre momente dificile prin care a trecut după moartea celei care i-a dat viață. Sorina a mărturisit că situația a fost extrem de dificilă, iar pentru a uita totul consuma alcool până când abia dacă se mai putea trezi. Întreaga perioadă a durat aproximativ trei ani. ”După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumezeu e viu și adevărat. Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani.”, a spus Sorina. Sorina a declarat că sora sa a rugat-o să meargă cu ea la biserică, iar după ce a acceptat, manelista și-a dat seama că trebuie să renunțe la acest viciu.

De ce s-a despărțit de Nicolae Guță

Se știe că Nicolae Guță este un bărbat care are o slăbiciune pentru femei, acesta alergând toată viața după femei tinere și frumoase. Cu toate astea. una dintre marile sale iubiri a fost Sorina, femeia alături de care a lansat numeroase melodii de succes. Guță a cunoscut-o pe Sorina atunci când avea 30 de ani, iar cei doi au format un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală. Sorina și Nicolae Guță au avut o relație care a durat 7 ani.

Dar iubirea lor a luat sfârșit după ce Sorina l-a părăsit pe manelist. Artista și-a dat seama că acesta nu va înceta să fie gelos. Cei doi s-au despărțit în 2005, la scurt timp după ce Guță a cerut-o în căsătorie pe Sorina, în direct, la o emisiune de televiziune. „În ciuda declarațiilor de dragoste pe care Nicolae Guță i le făcea Sorinei pe scenă și pe la diversele show-uri tv la care participau, acesta nu voia cu nici un chip să o avanseze de la stadiul de concubină la cel de soție cu acte în regulă.Motiv pentru care în relația celor doi maneliști au apărut probleme”, scria presa în 2005.

laur