O șoferiță a blocat o altă mașină, iar când s-a întors la mașină a rămas șocată

Incidentul a avut loc în Tulcea. Elena, o şoferiţă din Tulcea a găsit în parbrizul maşinii un mesaj scris de alt șofer, care a fost furios pentru că femeia i-a blocat autoturismul. Aceasta susține că celălalt șofer i-a provocat daune mașinii.

Evenimentele de acest gen au loc cât mai des în traficul și pe străzile din România, iar șoferii se confruntă zilnic cu o situație frustrantă. Găsirea unui loc de parcare este din ce în ce mai dificilă, mai ales la orele de vârf. Pentru a-și putea rezolva treburile rapid, unii dintre ei blochează alte mașini parcate pentru o perioadă de timp.

Este și cazul Elenei, o șoferiță din Tulcea. Femeia a blocat autoturismul unui alt șofer, dar s-a ”pricopsit” cu un mesaj tăios. Furia bărbatului a fost stârnită și din cauza faptului că nu era pentru prima oară când se confrunta cu această situație.

Mesajul pe care l-a primit femeia este lipsit de respect
„Dobitoaco! Nu e prima dată când laşi maşina aici. Dacă ai creier în cap şi nu altceva, caută altă variantă de parcare”, scria în mesaj.

După ce fotografia a apărut şi în mass-media locală, șoferița i-a transmis la rândul ei un mesaj celui care a jignit-o și acuză că i-a fost zgâriat autoturismul
„Buna ziua! Eu nu o sa jignesc ca cel care trimite si face astfel de gesturi. Dar sa-l anuntati ca altadata sa sune la numarul lasat afisat in bordul masinii.

Astfel de comportament nu este permisibil oricare ar fi imprejurarea. Locuiesc pe acea strada,nascuta,crescuta! Cobor in nici 2 minute. Tocmai fiindca aceasta “duduie” are BUNT SIMT a lasat numarul de telefon in bord, dar se pare ca acest lucru este pierdut de mult timp printre noi “oamenii”! Si inca ceva, sa faca bine sa ma contacteze pentru a-mi repara daunele aduse, rautatea care l-a facut sa imi zgarie masina cu o cheie. Multumesc!”,

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *