O tânără de 30 de ani s-a sinucis în noaptea de Revelion. Mesajul ei de adio

Tragedie în noaptea de Revelion la Cluj-Napoca. O tânără de 30 de ani a decis să își pună capăt zilelor în noaptea dintre ani.

În noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie, o tânără de 30 de ani s-a sinucis la Cluj-Napoca, trupul ei fiind găsit de către propriul frate, într-un apartament din cartierul Gheorgheni.

Conform surselor Bună Ziua Cluj, tânăra este cunoscuta suporteriță U Cluj Ioana Alina Petruș.

Din câte se pare, Alina suferea de o depresie severă, fiind de mai bine de două săptămâni în pragul disperării, datorită mai multor probleme de ordin personal.

Tânăra a lăsat un mesaj de adio
Aceasta a lăsat un mesaj de adio prietenilor pe contul personal de facebook:

”Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *