Oana Lis trece prin clipe grele? Ce se întâmplă cu vedeta, la scurt timp după ce a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei: „Există o limită”

„Ce se întâmplă cu Oana Lis?”, aceasta a fost întrebarea ce a stăruit pe buzele sutelor de fani, după ce blondina a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Vedeta și-a pus admiratorii pe gânduri, la scurt timp după ce a vorbit public despre problemele de sănătate ale partenerului ei de viață.

Oana Lis trece prin clipe grele?
Ce se întâmplă cu vedeta, la scurt timp după ce a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei!
Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt extrem de apreciați de public, având în vedere că, în ciuda gurilor rele, cei doi au demonstrat că-și sunt mereu alături, în orice situație a vieții, fie că este vorba despre una plăcută sau dificilă.

Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă?

În urmă cu ceva vreme, Oana Lis a fost invitată la o emisiune de televiziune în care a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis. Potrivit spuselor vedetei, fostul edil s-a confruntat cu mai multe atacuri cerebrale, de-a lungul timpului. Acestea l-au afectat, iar acum, fostul primar al Capitalei obosește mult mai repede decât înainte.

Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale

Tot atunci, Oana Lis a mărturisit că pandemia de coronavirus a fost o perioadă grea pentru fostul edil, pentru că nu a mai putut să se interneze în spital, de frică să nu se infecteze cu COVID-19.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, continua ea atunci.

În urmă cu doar câteva ore, Oana Lis și-a îngrijorat admiratorii din mediul online, după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. În textul distribuit, soția lui Viorel Lis vorbește despre o limită a rezistenței.

„Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”, este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *