Oana Roman a câștigat procesul împotriva statului român! Pe ce bogății a reușit să pună mâna fiica fostului premier: „Este o victorie importantă”

Oana Roman a reușit să câștige procesul anevoios pe care ea și familia ei l-a dus împotriva statului român. A reușit să obțină averea lăsată moșternire de mătușa ei, astfel că urmează ca toate bunurile să fie împărțite între ea, sora și mama ei.

Oana Roman a câștigat procesul împotriva statului român
Vedeta și sora ei pot intra în posesia moștenirii lăsate de mătușa lor
Oana Roman are motive serioase de bucurie, după ce a aflat că a câștigat războiul impotriva statului român, pe motiv că averea lăsată de mătușa ei, sora Mioarei Roman nu le poate reveni lor, deși testamentul spunea altceva.

Oana Roman a câștigat procesul împotriva statului român

Contactată de reporterii Antena Stars, Oana Roman a vorbit depsre reușita în instanță pe care ea și și familia eu au obținut-o, dar și în ce constă, mai exact, averea cele va intra în scurt timp în posesie.

Am câștigat procesul despre contestarea testamentului. Am câștigat definitiv. Este o victorie importantă pentru noi. Noi câștigasem pe fond și este o sentință definitivă. Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, a spus Oana Roman.

Oana și Catinca Roman vor intra curând în posesia moștenirii

După mai bine de patru ani petrecuți prin tribunale în căutarea drepturilor ce li se cuvin, Oana și sora sa, Catinca, se pot bucura în sfârșit de moștenirea lăsată de mătușa lor, mai exact de o casă la munte, situată în apropierea Castelului Peleș, un teren destul de măricel, dar și toate economiile adunate de aceasta.

Timp de mai mulți ani, Oana și Catinca Roman au fost în pericol să piardă toate aceste bunuri de valoare, după ce Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat a dat-o în judecată pe Mioara Roman, acuzând-o că ar fi locuit ani buni într-o vilă unde nu plătea chirie, fiind pe numele altei persoane.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *