Oana Roman a depus actele de divorț, dar surpriză!

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun Oana Roman a anunțat bombă: s-a despărțit de Marius Elisei! Iată că cei doi nu au reușit să revină la sentimente mai bune, iar vedeta a anunțat la Xtra Night Show că deja s-au depus actele de divorț! Totuși, stați să vedeți ce i-a spus lui Dan Capatos despre o eventuală împăcare!

Oana Roman a depus actele de divorț!
Ea și Marius Elisei nu vor mai fi în curând soț și soție!
Anul 2020 a fost cu siguranță unul plin de despărțiri și divorțuri și s-a încheiat în același ritm cu o bombă în showbiz! Oana Roman a anunțat cu doar câteva zile înainte de Crăciun că mariajul său cu Marius Elisei s-a terminat, după ce acesta a decis să plece de acasă cu firma pe care o aveau împreună și în care vedeta și-a pus toată bază!

În acel moment vedeta spune că nu mai vorbește deloc cu tatăl fetiței sale, iar cel mai probabil vor ajunge la divorț!

Ei bine, iată că lucrurile între ei s-au mai schimbat între timp, însă vedeta a anunțat astăzi în direct la Antena Stars în cadrul emisiunii Xtra Nigtt Show că a depus deja actele de divorț!

Totuși, iată că atunci când Dan Captos a întrebat-o dacă ar fi posibil să mai existe o împăcare între ei, Oana Roman a stat puțin pe gânduri, dar a afirmat că în aceste momente se înțeleg foarte bine, cel mai bine de când au decis să pună stop căsniciei!

Vedeta a ținut să adauge că de dragul copilului lor comunică și atât ea, dar și el, își dau foarte mult interesul că Izabelei să nu-i lipsească nimic și să nu simtă despărțirea părinților!

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a spus Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Showbiz Report!

Oana Roman sare în apărarea lui Marius Elisei

Chiar dacă în curând am putea să vorbim despre Marius Elisei ca fiind fostul soț al Oanei Roman, după ce divorțul va fi pronunțat, vedeta a ținut să-și pună la punct fanii care îl judecă pe acesta!

În urmă cu doar câteva zile una dintre admiratoare i-a lăsat un comentariu în care a felicitat-o pentru faptul că a renunțat la Marius Elisei, dar Oana Roman a izbucnit imediat!

Vedeta a ținut să-i precizeze că nu vrea ca Marius Elisei să mai primească vorbe urâte din partea unora, asta deoarece îl respectă ca fiind tatăl fetiței sale și nu merită să fie judecat! Ea a adăugat ca dacă va mai vedea astfel de reacții va da block persoanei respective pe contul de socializare!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.