Oana Roman a recunoscut că a avut aventuri de o noapte.

Oana Roman și-a surprins fanii cu un răspuns la care nu multă lume se aștepta. Soția lui Marius Elisei a recunoscut de-a lungul vieții a avut și aventuri de o noapte, nu numai relații serioase.

Oana Roman a avut aventuri de o noapte.
Cum își motivează vedeta trecutul amoros.
Oana Roman se iubește de ani buni cu Marius Elisei, alături de care are și o fetiță și de care se bucură de o familie împlinită. Cei doi s-au mutat într-o casă mai nouă, au pus pe picioare o afacere de familie, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Însă, ce nu știe multă lume este faptul că fiecare dintre ei a avut un trecut. Trecut pe care cei doi au ales să și-l țină departe de ochii curioșilor, dar care acum a ieșit la iveală. Cel puțin din partea roșcatei.

În ultima vreme, vedeta a început să fie extrem de activă pe rețelele de socializare, să comunice foarte mult cu fanii ei, astfel că acum, cei mai curioși dintre aceștia i-au adresat câteva întrebări mai incomode. Printre acestea, un fan sau o fană și-a dorit să afle dacă fiica lui Petre Roman a avut în trecut numai relații serioase ori s-a mai bucurat și de momente ce au ținut doar o noapte.

Oana Roman spune că a avut și aventuri de o noapte, nu doar relații serioase

Lipsită de inhibiții și gata să își pună sufletul pe tavă, Oana a fost mai sinceră ca niciodată și și-a surprins fanii cu un răspuns la care nu multă lume se aștepta. Vedeta a recunoscut sus și tare că în trecut a avut parte și de aventuri de o noapte, ca toți oamenii de altfel, spune ea.

”E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram atunci când i s-a pus întrebarea incomodă legată de viața sa amoroasă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *