OANA ZĂVORANU MERGE PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE ÎN PROCESUL CU AZILUL ÎN CARE ȘI-A INTERNAT BUNICA. JUDECĂTORII AU OBLIGAT-O SĂ PLĂTEASCĂ 25.000 DE LEI, DAR “MECIUL” NU S-A TERMINAT

Oana Zăvoranu a mai deschis un proces. Pe lângă disputele pe care le are cu influencerițele, actrița din ”Sacrificiul” se pare că nu și-a încheiat socotelile nici cu azilul de bătrâni unde și-a internat bunica. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

În plin ”război” pe care-l duce cu mai multe influencerițe, Oana Zăvoranu se ”luptă” și cu azilul de bătrâni, în care gurile rele au acuzat-o că și-ar fi abandonat bunica. După ce, în urmă cu ceva timp, a fost obligată de instanță la plata sumei de 22.500 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor sociale, „Zăvo” nu a acceptat decizia și, în urmă cu câteva zile, a depus apel în procesul pe care-l are cu reprezentanții azilului de bătrăni.

Cu toate că Oana Zăvoranu susținea că banii nu sunt o problemă, acum actrița din ”Sacrificiul” pare hotărâtă să meargă până-n pânzele albe în disputa cu azilul de bătrâni unde și-a internat bunica. Acțiunea vedetei urmează să fie „tranșată” de magistrații de la Tribunalul Ilfov în următoarea perioadă.

Decizia pe care a contestat-o Oana Zăvoranu
”Soluția pe scurt: Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune, invocată de pârâtă, ca neîntemeiată. Admite cererea având ca obiect «pretenții», formulată de reclamanta Căminul Martha SRL în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 22.500 lei reprezentând contravaloare servicii sociale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.730 lei reprezentând cheltuieli de judecată din care suma de 1.230 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru și suma de 1.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea”, se arată în decizia magistraților, care a nemulțumit-o pe Oana Zăvoranu. (NU RATA: OANA ZĂVORANU A PIERDUT PROCESUL CU AZILUL DE BĂTRÂNI)

Acuzată că și-a abandonat bunica în azil
După ce a reușit să vândă vila Mărioarei de la Afumați, în care încă locuia bătrâna Eufemia, Oana Zăvoranu și-a trimis bunica la un azil de bătrâni, ce-i drept unul privat, în Buftea, unde taxa lunară a ajuns, la un moment dat, la 2.500 lei. Ulterior, ex-soția lui Pepe nu ar mai fi plătit costurile căminului. Drept urmare, a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei și i-a fost făcută o sesizare și la autoritatea tutelară. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Buftea.

O altă nepoată a bătrânei a vrut să aibă grijă de ea
După moartea Mărioarei, Fima Zavoranu era speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Apartamentul i-l lăsase printr-un contract Mărioarei. Odată cu moștenirea primită, pe lângă Agricomex, vila de la Afumați și alte bunuri, Oana a primit-o în succesiune și pe bunica ei, cu tot cu apartament.

Zăvo a plătit una dintre menajere câteva luni ca să-i îngrijească bunica în vila de la Afumați. Odată cu înstrăinarea casei, bătrâna de peste 90 de ani n-a fost trimisă înapoi, în apartamentul ei, ci în căminul de bătrâni. Deși o altă nepoată de-a bătrânei, doamnă Eta, s-a oferit s-o îngrijească pe Fima, acesteia i s-au interzis vizitele la Afumați.

„Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…” a povestit Fima pentru Cancan TV, în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *