Oana Zăvoranu, noua mămică din showbiz! A spus totul despre sarcină: ”Băiat să fie”

Veste bombă în lumea mondenă! Oana Zăvoranu, noua mămică din showbiz-ul românesc? A spus totul despre sarcină! ”Querida” și soțul său, Alex Ashraf, își doresc un băiețel! Ce planuri are vedeta pentru anul 2021?

Oana Zăvoranu, noua mămică din showbiz!
A spus totul despre sarcină!
”Querida” și soțul său își doresc un băiețel!
Când spui Oana Zăvoranu, gândul îți zboară la una dintre cele mai excentrice apariții. Mereu cu zâmbetul pe buze, directă și cu vorbele la ea, ”Querida” face furori de fiecare dată când deschide gura și nu numai. Unde mai puneți că frumoasa brunetă are planuri mari pentru anul 2021, ba chiar, de ce nu, să devină și mămică! Da, da, nu glumim deloc, iar declarațiile vedetei stau drept dovadă.

Oana Zăvoranu, noua mămică din showbiz! A spus totul despre sarcină

Focoasa brunetă a declarat că ea și soțul său își doresc foarte tare un copil și lucrează la asta. Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că a luat în calcul toate variantele, inclusiv cea în vitro și mamă surogat. Se pare că faimoasa vedetă este pregătită să-și intre în rolul de mămică, iar asta nu o spunem doar noi, ci faptul că ea și Alex Ashraf își doresc nespus de mult un băiețel.

Da, lucrăm! Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat…Să fie șmecher, ca mama lui! Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ciao.ro.

Ce planuri are vedeta pentru 2021: ”Îmi doresc să fiu bine cu Alex”

Cât despre alte planuri pe care le are pentru anul în curs, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că își dorește ca emisiunea pe care a lansat-o pe canalul său de YouTube să ajungă pe locul 1, dar mai ales, ca relația cu soțul său să meargă la fel de bine ca și până acum. Vedeta vrea tot binele pentru ea și familia sa și le promite fanilor multe surprize pentru anul acesta.

”Am intrat bine în noul an. 2020 nu a fost un an rău, dar logic că mereu sper la mai bine… Știu sigur că emisiunea mea o să aibă succes din ce în ce mai mare și vor mai fi schimbări și îmbunătățiri frecvente în cadrul ei, alternări și tot ce e necesar pentru ca să fiu Number One pe Youtube, apoi îmi doresc să fiu bine cu Alex să avem anul ăsta exact ce ne-am propus la miezul nopții, la ora 00.00, la intrarea în noul an, când am ciocnit un pahar de șampanie amândoi…Să vină lucruri șmechere către mine, familia, casă și business-ul meu și alte proiecte pe care, nu din superstiție, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele.”, a mai spus ”Querida” pentru sursa citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.