OANA ZĂVORANU O FACE PRAF PE ANDREEA MANTEA. CUM A UMILIT-O PE PREZENTATOAREA DE LA KANAL D: „ÎI PLAC BĂRBAȚII ÎNSURAȚI”

Oana Zăvoranu pare că nu vrea deloc să lase garda jos, așa că nu este de mirare că, zilnic, le atacă pe divele din showbizul nostru. De această dată, bruneta s-a oprit la Andreea Mantea, pe care a făcut-o praf, după ce a citit un articol cu bărbații însurați care au trecut prin viața acesteia.
Andreea Mantea nu a scăpat de furia Oanei Zăvoranu. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat mai multe capturi de ecran dintr-un articol despre prezentatoarea de la Kanal D, în care se menționează faptul că aceasta a avut o relație cu un bărbat însurat.
Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Andreei Mantea
Zăvo nu a menajat-o deloc și s-a oprit și la un articol postat de CANCAN.RO în care apar fotografii cu Andreea Mantea, în ipostaze deocheate.
„ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero.
Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta!
Caracter zero barat!
Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte” a spus Oana Zăvoranu, despre Andreea Mantea, pe Instagramul său.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *