Oana Zăvoranu, primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca: ”Mi s-au constipat pisicile”

Bomba bombelor în showbiz! Oana Zăvoranu a făcut primele declarații oficiale despre divorțul dintre Pepe și Raluca! Ce a spus diva sexy despre mariajul eșuat al fostului său soț? Vă spunem doar atât: râdeți cu lacrimi!

  • Oana Zăvoranu, primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca!
  • Ce a spus diva despre mariajul fostului soț?
  • Râzi cu lacrimi!

Imediat după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca, o mulțime de speculații și zvonuri s-au declanșat în mediul online! Și ca să pună stop gurilor rele care au implicat-o în divorțul anului, Oana Zăvoranu rupe tăcerea și face primele declarații despre mariajul eșuat al fostului său soț!

Oana Zăvoranu: ”Se poate mai rău decât știrea cu COVID-ul”

”Querida” nu s-a putut abține și a tratat evenimentul nefericit din viața lui Pepe în râs, susținând că nu știa de ce pisicile sale au probleme cu… constipația! În plus, Oana nu se lasă cu una cu două și continuă să facă haz de necaz, fiind de părere că divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă este mai ceva decât pandemia provocată de COVID-19!

Ba chiar azi-noapte au sunat-o angajații și i-au spus că, ce credeți? Pisicuțele sale și-au revenit complet, chiar după ce Pepe și-a anunțat divorțul! Mai ziceți ceva!

”Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău!

De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana pentru Antena Stars.

Oana își dorește ca Pepe și Raluca să se împace

Unde mai puneți că diva chiar își dorește ca Pepe și Raluca să se împace? Vedeta a continuat seria glumelor la adresa celui mai neașteptat divorț al acestui an și a declarat că, după ce a auzit marele anunț, a trecut pe lângă două mânăstiri și surpriză: icoanele plângeau în ”hohote” din cauza despărțirii cuplului Pascu-Pastramă!

”Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele

plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „înpece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”. Ăsta este mesajul meu!”, a mai spus ea.

Ce spunea Oana Zăvoranu după ce a divorțat de Pepe

Pe cât de mult s-au iubit, pe atât de mare a fost și scandalul care a urmat în urma divorțului! Mariajul dintre Oana și Pepe a durat șapte ani, iar ce a urmat după a zguduit de-a dreptul showbiz-ul românesc! Chiar și așa, Oana a declarat că sentimentele ei față de Pepe au fost sincere, însă, nu mai exista cale de întoarcere!

”Eu l-am iubit foarte mult pe Pepe, l-am luat din dragoste, a fost alături de mine în momentele cele mai grele, este un bărbat adevărat, am trăit momente foarte frumoase.

Nu am ce să-i reproşez. După părerea mea nu există cale de împăcare, eu i-aş da divorţul şi mâine. Din punctul meu de vedere este un bărbat liber”, a declarat Oana pentru “Un Show Păcătos”. scrie spynews.ro

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *