Ofertă nemaivăzută în Europa Ce oferă restaurantele din Brașov clienților …

La Brașov, începând din data de 28 decembrie oferă discount de 10% clienților care demonstrează că s-au vaccinat anti-COVID. Acțiunea va lua sfârșit pe 28 februarie 2021.

Astfel, timp de două luni, Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului, cu susținerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov, desfășoară o campanie care are ca scop informarea cetățenilor cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Cu alte cuvinte, mai multe locații din Centrul Istoric al Brașovului oferă discount de 10% clienților care s-au vaccinat anti-COVID, o acțiune unică în Europa.

Prin această acţiune inedită, unică în Europa, arată comercianţii braşoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-COVID-19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, precizează Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Brașovenii vaccinați vor avea privilegii
Astfel, pentru a avea reducere la restaurant, clienții trebuie să prezinte certificatul de vaccinare. Ulterior, aceștia vor beneficia de un discount de 10%.

„Susţinem campania de vaccinare şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus”, a declarat Horia Huluban, preşedintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului, citat de Gândul.ro.

Acțiunea se întinde pe perioada 28 decembrie – 28 februarie 2021. Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a lăudat inițiativa A.C.C.I. Bv., precizând că ea ar trebuie preluată și în restul orașelor de pe teritoriul României.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.