Pana la LACRIMI! O MAMA de 28 de ani a murit la două zile dupa ce s-a casatorit cu alesul inimii ei…

O tânără de 28 de ani, mama a doi copii, a murit de cncer, la două zile după ce s-a căsătorit cu partenerul ei. Cei doi au făcut nunta în noaptea de Revelion.

Jade Caughey s-a stins din viață în casa ei din Portadown, la două zile după ce s-a căsătorit cu Lee Parker. Fiii ei, fiul său vitreg şi soţul i-au fost alături în ultimele momente.

A aflat în decembrie de boală

Femeia a aflat de diagnoticul de care suferea abia la jumătatea lunii decembrie, având un cancer avansat.
Niciun tratament nu a mai funcționat, iar în cele din urmă ea nu a mai avut decât o ultimă dorință. Să poată merge la altar cu sufletul său pereche.

Prietenii au ajutat-o să își îndeplinească visul și astfel au început să strângă fonduri pentru a-i putea organiza nunta dorită, ca un omagiu.

Nunta a fost precipitată din cauza stării precare de sănătate a lui Jade, ei căsătorindu-se în casa lor, în noaptea de revelion.

„La 31 decembrie 2020, eu şi Jade am făcut alegerea de a face nunta, ştia şi ea că trebuie să se întâmple totul într-un timp cât mai scurt.

Ne-am căsătorit acasă, înconjuraţi de familie, prieteni, într-o ceremonie foarte intimă. Două zile mai târziu Jade a adormit şi, din păcate,

nu s-a mai trezit niciodată. A murit paşnic, acasă, la începutul zilei de 2 ianuarie, cu mine şi tată ei, Billy, ţinând-o de mână. Inimile noastre

sunt frânte, dar suntem liniştiţi ştiind că nu mai suferă.

Familia noastră vrea să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat în această perioadă oribilă”, a mărturisit Lee

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *