Pe data de 12 martie 2022, Andreea a fost dată DISPĂRUTĂ. Ce s-a întâmplat acum, după 13 luni de căutări

Andreea Rabciuc, o româncă de 27 de ani, dispărută acum mai bine de un an în Jesi, provincia Ancona (Marche) din Italia, este căutată în continuare de autorități.

Carabinierii și pompierii au efectuat o inspecție pe terenul iubitului ei, Simone Gresti, de altfel singurul suspect în acest caz cutremurător de dispariție.

A trecut un an de la dispariția tinerei Andreea Rabciuc. De marți, 4 aprilie, căutările au fost reluate pentru tânăra româncă, despre care nu se mai știe nimic din noaptea dintre 11 și 12 martie 2022.

Carabinierii, pompierii și câinii special dresați au desfășurat operațiuni de căutare pe dealurile dintre Maiolati Spontini și Monte Roberto, mai ales pe terenurile familiei lui Simone Gresti, partenerul Andreei, singurul suspect în acest caz.

Căutările s-au concentrat pe terenul folosit de tatăl lui Simone, acolo unde Andreea și-a ținut câinele un timp.

Există două puțuri, unul mic și altul mare, care au fost cercetate, iar apa din aceste puțuri a fost analizată de investigatori.

Inspecția s-a desfășurat în prezența procurorului Irene Bilotta și a consultantului din partea procuratorii, Luca Russo.

„Dragostea mamei, unde ești?” Apelul disperat al părinților Andreei Rabciuc

Emanuele Giuliani, avocatul lui Simone Gresti, a spus că aceste investigații sunt necesare și nu schimbă nimic referitor la poziția clientului pe care îl reprezintă.

În plus, în operațiunile de căutare, anchetatorii s-au concentrat și pe un perimetru aflat la aproximativ 150 de metri de casa lui Daniele, fostul iubit al Andreei Rabciuc, informează rotalianul.com.

Acesta a povestit că, în zilele de dinaintea dispariției, tânăra Andreea a mărturisit că vrea să-și schimbe radical viața.

În seara acelei petreceri, trebuie să o ia de la casa din Montecarottese, unde și-a petrecut seara, dar nu a mai ajuns acolo.

Mama Andreei face un apel disperat, la un an de la dispariția fetei sale, către orice persoană care ar avea informații despre acest caz cutremurător.

Dragostea mamei unde ești? Azi e 12 martie, te caut de un an și nu știu ce sa fac, e imposibil să dispari așa! Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate sunt sigură că cineva te-a rănit, e imposibil să nu iei legătura cu mine în tot acest timp”, a fost mesajul pe care Georgeta Cruceanu l-a dedicat fiicei sale Andreea Rabciuc, la un an de la dispariția acesteia.

laur