PEPE I-A LUAT PORSCHE-UL RALUCĂI LA PARTAJ?! AM FILMAT-O CU FETIȚELE ÎNTR-O MAȘINĂ SECOND HAND

Raluca Pastramă și Pepe dau semne că ar fi căzut de acord asupra bunurilor comune. La partaj, artistul se pare că a luat bolidul de lux pe care îl folosea fosta parteneră de viață. Bruneta a fost surprinsă recent la volanul unei mașini ”la mâna a doua”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.
Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Raluca Pastramă în fața grădiniței pe care o deține. Extrem de grăbită, fosta soție a lui Pepe a ieșit din clădire și s-a îndreptat, împreună cu fiicele ei, spre un BMW, care era parcat chiar în fața grădiniței. După toate aparențele, Raluca se deplasează, mai nou, prin Capitală cu o mașină „second hand”.
Nu este exclus ca, în urma partajului, Pepe să îi fi luat Porsche-ul cu care, până de curând, făcea senzație pe străzile din București.

De la grădiniță, Raluca a mers pe un traseu bine cunoscut și s-a îndreptat direct către baza sportivă din Ștefan cel Mare, acolo unde fiicele ei și ale lui Pepe desfășoară antrenamentele de tenis

Trage tare ca să ”reintre în joc”!
În urmă cu aproximativ două luni, întreg showbiz-ul a fost luat prin surprindere de anunțul lui Pepe. Acesta a spus, pe canalul lui de Youtube, că s-a separat de frumoasa lui soție. Dacă se preconiza un divorț cu scântei, acum se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar cei doi ar avea de gând să se despartă într-un mod amiabil și cât mai discret, sau cel puțin așa a lăsat de înțeles focoasa brunetă.

Cu toate că este o mamă care se dedică mai tot timpul celor două fetițe, Raluca Pastrmă pare că își găsește și timp pentru ea. Atunci când are câteva ore libere, bruneta ”se refugiază” la sala de fitness a verișorului lui Pepe, acolo unde este de presupus că trage din greu ca să ”reintre în joc”. (DETALII AICI)
Pepe despre relația cu Raluca: ”E o situație amiabilă”
Invitat de curând într-o emisiune TV, Pepe a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu mama fetițelor lui. De asemenea, îndrăgitul artist susține că a îngropat securea războiului cu fosta sa soție și că i-a iertat micile derapaje.
Totodată, a spus că se înțelege foarte bine cu Raluca Pastramă și că au decis să-și crească fetițele în liniște și pace, dar separat.
„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. (NU RATA: RALUCA PASTRAMĂ, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK DUPĂ DIVORȚUL DE PEPE)
E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.