Pepe, lovitură decisivă pentru Raluca Pastramă S-a decis! Cu cine vor locui Maria și Rosa

Raluca și Pepe au luat o hotărâre esențială în creșterea și educarea fiicelor cu doar două săptămâni înainte să meargă la notar. Surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit sub protecția anonimatului cu cine vor locui Maria și Rosa Alexandra după pronunțarea divorțului părinților lor. Latino lover-ul a anunțat despărțirea de mama fetițelor sale în urmă cu trei luni.

Raluca Pascu și fostul partener, decizie majoră în creșterea și educarea fiicelor

În vârstă de opt ani, Maria și sora ei mai mică, Rosa, care are cinci anișori, le-au spus părinților că își doresc să locuiască în casa în care au stat până când au intervenit problemele între ei. Deciși să le protejeze cât mai mult în urma despărțirii lor, Raluca și Pepe au acceptat dorința prințeselor lor

Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat un prieten de-al foștilor parteneri de viață pentru publicația impact.ro.

În plus, Raluca Pascu și talentatul artist s-au înțeles și asupra programului de vizită, a mai spus amicul celor doi părinți.

“Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, a mai precizat aceeași sursă.

Mezina cântărețului își va sărbători ziua de naștere pe 5 aprilie, iar fata lui mare va împlini nouă ani pe 15 august.

Cum își împart averea Raluca și Pepe

Potrivit unor surse din anturajul fostului cuplu, averea ar urma să fie împărțită astfel: Raluca Pascu rămâne cu grădinița care estimată la 380.000 de euro, dar și cu gențile și bijuteriile ce ajung la 100.000 de euro. Iar custodia Mariei și a Rosei va fi comună.

Descoperă și: Petrecere marea în familia lui Pepe! Cum a sărbătorit artistul ziua de naștere a surorii sale

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *