Pepe, reacții incredibile după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea un amant: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu ca iubești alt bărbat”

Pepe a trasnmis un mesaj neașteptat într-un live, după ce s-a aflat că soția lui, Raluca, l-ar fi înșelat.

Pepe și-a obișnuit fanii cu video-uri live pe YouTube, acolo unde cântă pentru fanii lui și invită artiști români alături de care interpretează piese care să-i bucure pe cei ce îi privesc de acasă. În seara zilei de 29 noiembrie, în cadrul unei ediții în care a apărut alături de Oana Radu, celebrul artist a interpretat o melodie care i-a făcut pe fani să se gândească la perioada grea prin care trece el acum pe plan personal.

In articol:
Piesa interpretată de Pepe a ridicat semne de întrebare
Pepe a anunțat recent că el și Raluca Pastramă, soția lui, divorțează. Nimeni nu se aștepta ca celebrul cântăreț și frumoasa brunetă să se separe, mai ales că nimic nu dădea de bănuit că existau probleme în cuplul lor. Ulterior, s-a aflat că ea ar fi avut un amant și că acesta este motivul pentru care a plecat din casa în care locuia alături de soțul ei și a pus punct mariajului.

Piesa interpretată de Pepe a ridicat semne de întrebare

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție”, a spus Pepe înainte de a interpreta melodia „Aș vrea să te iert”.

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat”, a cântat Pepe, iar versurile, așa cum spunea și el, par o premoniție a ceea ce s-a întâmplat între el și soția lui, Raluca Pastramă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *