PEPE ȘI RALUCA, ÎNȚELEGERE NEAȘTEPTATĂ. CUM SE ÎMPARTE AVEREA ȘI LA CINE RĂMÂN FETIȚELE

Între Pepe și Raluca pare că s-au liniștit apele și va urma un divorț fără scandal. Se pare că artistul și soția lui au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește averea, dar și custodia celor două fetițe.
Potrivit apropiaților cuplului, Pepe și Raluca ar urma să meargă în fața notarului pentru a se separa din punct de vedere legal. Și nu doar atât, se pare că cei doi au pus la punct detaliile separării. Astfel, potrivit surselor, averea ar fi împărțită în felul următor: Raluca rămâne cu grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu gențile și bijuteriile ce ajung la 100.000 de euro. Custodia fetițelor va fi comună, însă, domiciliul Rosei și Mariei va rămâne la Pepe.
CITEȘTE ȘI: ” AMI ȘI-A SURPRINS FANII. ARTISTA E PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MĂMICĂ: „VREAU ȘI EU”
Pepe: „Copiii înțeleg”
Artistul susține că nu a fost deloc ușor să le spună Rosei și Mariei că mami și tati se vor despărți, dar a mizat pe sinceritate și pe puterea lor de înțelegere.
‘Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă’, a mai spus artistul pentru Antena Stars.

Pepe: „Nu a fost ușor pentru nimeni”
Potrivit declarațiilor făcute de artist, lucrurile între el și Raluca s-au liniștit și vor avea parte de un divorț pe cale amiabilă. Deși nu îi este deloc ușor, Pepe încearcă să-și facă viața frumoasă și să depășească orice obstacol.
‘Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.’, a conchis el.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *