PEPE, UN PRIM CÂȘTIG ÎN FAȚA RALUCĂI PASTRAMĂ ÎN INSTANȚĂ. CE AU DECIS MAGISTRAȚII

Pepe și Raluca Pastramă sunt într-un așa zis război în ceea ce privește averea pe care o au de împărțit. Soția ui Pepe a hotărât să retragă din instanță acțiunea unui proces de bunuri comune.

Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea în instanță împotriva lui Pepe în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o conduce. Este vorba despre bunuri de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă, disputate la partaj.

După ce Raluca și-a retras acțiunea, magistrații au spus stop procesului. ‘Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’, se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

Pepe și Raluca Pastramă sunt acționari la firma care administrează grădinița pe care aceștia au deschis-o în sectorul 2 și la care femeia este directoare. Conform informațiilor apărute în presă, printre bunurile trecute de aceștia ‘pe firmă’ se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 euro.

La un moment dat s-a zvonit chiar că Pepe a încercat s-o elimine pe Raluca din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să-i deschidă un proces pe care, iată, acum l-a retras.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.