Pierdere uriașă pentru familia Halep!

La câteva zile după nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, unchiul sportivei a avut parte de o pierdere uriașă. Costică Halep are probleme serioase după o eroare incredibilă, fapta fiind acum cercetată

Pe 15 septembrie familia Halep s-a reunit pentru a se bucura de momentul în care campioana României a deveni doamna Halep – Iuruc. La câteva zile după ce a avut loc evenimentul care a stârnit curiozitatea multor oameni din toată lumea, unchiul sportivei a trecut printr-un incident nefericit.

Costică Halep, fratele lui Stere Halep, deține mai multe hectare de pământ în zona Constanța. Cu alte cuvinte, aceasta are o afacere prosperă în agricultură. Printre altele, acesta cultivă și rapiță în zona Seimeni. Mai exact 700 de hectare sunt cultivate pe tot parcursul anului în acea zonă de către unchiul Simonei Halep

Din nefericire, un angajat al lui Costică Halep a dărmat un stâlp de electricitate cu tractorul. Din cauza prafului vizibilitatea a scăzut drastic, iar omul nu și-a dat seama că este foarte aproape de un stâlp de 110 KV. Cu toate că pagubele sunt însemnate, vestea bună este că nu există persoane rănite. În acest moment cazul este în cercetări, potrivit republicaonline.ro.

Halep coboară iar în clasamentul WTA

Sportiva care va împlini în scurt timp vârsta de 30 de ani a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la US Open. Din acest motiv ea a mai căzut trei locuri în clasamentul WTA, de pe 11 până pe 14.

De asemenea, schimbări semnificative s-au petrecut și în top 10 mondial. Naomi Osaka a picat de asemenea trei locuri în clasament din cauza inactivității din ultima perioadă. Sportiva niponă a acuzat în ultimele luni că se confruntă cu mai multe probleme mentale, motiv pentru care a ales să nu participe la mai multe turnee.

Totodată, americanca Sofia Kenin a căzut și ea o poziție până pe locul 7. În schimb, Iga Swiatek și Barbora Krejcikova au atins cele mai bune clasări din carierele lor. Ambele au urcat câte două poziții după US Open, poloneze până pe 6, respectiv cehoaica până pe 5.

Cum arată top 10 WTA actualizat pe 20 septembrie

1. Ashleigh Barty – 10.075 puncte
2. Aryna Sabalenka 7.720
3. Karolina Pliskova 5.315
4. Elina Svitolina 4.860
5. Barbora Krejcikova 4.668
6. Iga Swiatek 4.571
7. Sofia Kenin 4.413
8. Naomi Osaka 4.326
9. Garbine Muguruza 4.135
10. Petra Kvitova 4.060

laur