Polițistul care lăsat-o pe Alexandra Măceșanu în mâinile criminalului Dincă, implicat într-un nou scandal

Ofițerul de poliție care a stat de vorbă 20 de minute cu Alexandra Măceșanu, chiar înainte ca aceasta să fie ucisă de Gheorghe Dincă, vrea cu orice preț să se întoarcă în fruntea Biroului Judiciar al Poliției Caracal, considerând că poate fi un exemplu pentru subalternii săi.

Ofițerul care a abandonat-o pe Alexandra Măceșanu în casa monstrului din Caracal a deschis un nou proces împotriva șefilor
Nemulțumit de verdictul magistraților, Constantin Pistol a făcut recurs
Judiciaristul vrea înapoi fotoliul de șef al Biroului Investigații Criminale
Ofițerul Constantin Pistol, care a abandonat-o pe Alexandra Măceșanu în mâinile criminalului Gheorghe Dincă, ajunge din nou în fața judecătorilor, într-un proces cu MAI și IGPR, cerând anularea deciziei prin care a fost destituit din funcția de șef al Biroului Investigații Criminale al Poliției Caracal. Recent, judecătorii i-au respins cererea, iar verdictul n-a fost pe placul polițistului competent, care consideră că este victima unui abuz.
„Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Pistol Tudor Constantin în contradictoriu cu pârâţii IGPR şi MAI , ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Olt”, au decis magistrații, în dosarul în care Pistol ceruse anularea deciziei prin care a fost dat jos din funcție. Însă, cum știe, din experiență, că trebuie să insiste pentru a-și atinge scopul (în cazul Alexandrei Măceșanu nu a existat, din păcate, o miză așa de mare, precum funcția), polițistul a declarat imediat recurs, iar dosarul s-a mutat la instanța superioară, care nu a stabilit încă data primului termen.

SPYNEWS a dezvăluit, anul trecut, că ofițerul Constantin Pistol, ultima persoană care a vorbit la telefon cu Alexandra Măceșanu, fata violată, ucisă și incendiată de Gheorghe Dincă, are o problemă de comunicare chiar și cu propria soție. Ofițerul de poliție și nevasta acestuia, grefieră la Judecătoria Caracal, au semnat niște declarații de avere buclucașe, oferind informații contradictorii cu privire la bunurile comune, dar și cu privire la conturile bancare și veniturile încasate. Cunoscând prevederile art. 292 din Codul Penal, care pedepsește falsul în declarații cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, polițistul Pistol a susținut că deține un teren intravilan de 2.184 mp, cumpărat în 2005, în timp ce grefiera Mihaela-Ioana Pistol a susținut că familia ei nu are niciun teren.

La rubrica „Bunuri imobile”, judiciaristul care împarte legea în Caracal a susținut că deține un autoturism și o autoutilitară, însă nevasta de la Ministerul Justiției a declarat că familia ei are doar un autoturism. Cum a reușit judiciaristul să ascundă ditamai mașina de nevastă și, mai ales, unde, doar el știe! Cert este, însă, că soția lui nu știa de existența vehiculului.

Cei doi reprezentanți ai legii nu s-au înțeles nici măcar în privința datoriilor. În timp ce angajatul Ministerului Afacerilor Interne a declarat că are un credit de 50.000 de euro la o bancă, nevasta angajată a Ministerului Justiției a susținut că aceleași datorii la o altă bancă. De asemenea, în timp ce polițistul a susținut că în anul anterior a încasat 46.138 lei, grefiera i-a tăiat puțin din leafă, susținând că soțul ei a câștigat doar 44.964 lei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *