POVESTEA EMOȚIONANTĂ A DOI BĂTRÂNI CĂSĂTORIȚI DE APROAPE 50 DE ANI.

Căsătoriți de aproape 50 de ani, doi bătrâni și-au găsit sfârșitul împreună din cauza coronavirusului. Povestea lor de dragoste a devenit virală în mediul online.

Patricia și Leslie McWaters, din Michigan, au fost căsătoriți timp de 47 de ani. Cei doi au avut o viață frumoasă alături de copii, nepoți și strănepoți. În ciuda faptului că erau extrem de diferiți,

Patricia și Leslie s-au iubit și sprijinit necondiționat. La început, nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au demonstrat că iubirea lor a fost mai presus de orice obstacol.

deoarece au fost împreună tot timpul și s-au distrat atât de mult împreună în viață”, a spus una dintre fiicele lor, potrivit CNN.

Patricia a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, iar medicii i-au spus să se izoleze acasă. După o săptămână, însă, atât ea cât și soțul ei au ajuns cu ambulanța la spital. Au stat internați o săptămână, dar…

din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, cei doi s-au stins din viață, la doar un minut distanță.

Preotul care îi cunoștea a mărturisit că nu era o surpriză faptul că cei doi au vrut să plece din această lume în același timp. Iubirea lor poate fi oricând scenariul unui film.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.