POVESTEA LUI REUBEN SINGH CARE A FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII. A CERUT UN ÎMPRUMUT 5.000 DE LIRE STERLINE DE LA O BANCĂ ȘI A GARANTAT CU UN ROLLS ROYCE, ÎN VALOARE DE UN SFERT DE MILION

Una dintre poveștile din viața lui Reuben Singh a făcut înconjurul lumii și a stârnit multă vâlvă. Stabilit în Marea Britanie, miliardarul a mers într-o zi la o bancă din Londra și a cerut un împrumut de 5.000 de lire sterline.

El i-ar fi spus bancherului că pleacă într-o călătorie de afaceri în Europa, relatează presa de peste hotare și, se pare că, ca să obțină împrumutul, celebrul antreprenor ar fi fost informat că trebuie să garanteze un obiect de valoare.

Fără să stea prea mult pe gânduri, el i-ar fi dat bancherul cheile mașinii lui, un Rolls Royce care costă un sfert de milion de lire sterline.

Povestea lui Reuben Singh care a făcut înconjurul lumii

Gestul excentricului miliardarul l-a uimit pe bancher, dar și pe toți colegii săi care au fost martori la întreaga scenă.

Mașina este parcată pe strada din fața băncii. Am toate actele necesare”, i-a spus Reuben Singh bancherului, conform unei postări care continuă să fie distribuită pe toate rețelele de socializare.

Reprezentanții băncii din Londra i-au acceptat împrumutul pe loc, iar bijuteria pe patru roți a servit drept garanție. Directorul instituției, dar și angajații s-au amuzat copios pe seama lui Reuben Singh, pe care, inițial, nu l-au recunoscut.

Unul dintre angajații băncii a parcat mașina în incinta instituției, iar după două săptămâni, afaceristul s-a întors și a plătit datoria, cu o dobândă de 15.41 de lire sterline.

Curios, bancherul l-a întrebat: “Domnule, suntem foarte confuzi. Cât timp ați fost plecat, v-am verificat identitatea și am descoperit că sunteți un multimilionar. De ce ați avut nevoie de împrumut?”.

Miliardarul originar din India i-a răspuns prompt: “Unde altundeva în Londra aș putea să îmi parchez mașina pentru doar 15,41 de lire sterline timp de două săptămâni?”.

Reuben Singh este directorul executiv al companiilor alldayPA și Isher Capital și are o colecție impresionantă de autoturisme de lux © InstagramReuben Singh, colecție impresionantă de mașini de lux

În vârstă de 44 de ani, Reuben Singh este stabilit de multă vreme în Poynton, un orășel din Cheshire, UK. Nu mai este un secret pentru nimeni că miliardarul este pasionat de mașinile de lux, iar în topul preferințelor se află cele de la Rolls Royce. Conform unor informații făcute publice la finalul anului trecut, în garajul și curtea vilei sale impunătoare s-ar afla 20 de modele diferite de la Rolls Royce, relatează dailysikhupdates.com.

Printre acestea se numără un Phantom Coupe, mai multe Dawn decapotabile și un Phantom sedan dintr-o generație anterioară.

Supranumit “Bill Gates al Marii Britanii”, miliardarul indian mai deține un Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Pagani Huayara, Lamborghini Huracan, Ferrari F12 Berlinetta și Mercedes SLR, pe care le puteți admira în galeria foto a articolului. scrie cancan.ro

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.