Povestea veteranului de război, în vârstă de 91 de ani

Un veteran de război s-a vaccinat împotriva Sars-Cov-2. Sabin Husariu a decis să se imunizeze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave.

Un veteran de război din Cluj, în vârstă de 91 de ani, s-a vaccinat împotriva coronavirus, el afirmând că a decis acest lucru pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave.

Veteranul

de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave şi pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani”, a transmis, marţi, Comitetul Naţional de coordonare a vaccinării.
Cel mai în vârstă român vaccinat împotriva coronavirus

Potrivit datelor oferite de CNCAV, Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial şi reprezentant al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin şi încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani

Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei.

Potrivit datelor transmise de CNCAV, până luni, la ora 18.00,

s-au vaccinat 819.447 persoane.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *