Premierul Florin Cîțu aduce VEȘTI BUNE pentru români Anunțul care îi va bucura pe mulți

În ultima perioadă, autoritățile au luat mai multe decizii importante și au făcut anunțuri de interes național. Premierul interimar și președintele PNL, Florin Cîțu, le-a transmis astăzi tuturor antreprenorilor că nu are de gând să mai crească taxele, indiferent de programul de guvernare pe care țara noastră îl adoptă.

Vești bune pentru antreprenori

Florin Cîțu le-a trasmis un mesaj antreprenorilor din țară, în cadrul evenimentului „Topul Naţional al firmelor private din România” la care a participat astăzi. Astfel, premierul interimar al României a venit cu o veste bună pentru toți reprezentanții IMM-urilor de la noi din țară.

Cîțu i-a asigurat pe români că, indiferent în ce formulă de guvernare vor merge, Partidul Național Liberal se va gândi în continuare la nevoile oamenilor și va acționa în consecință. Astfel, nu va abdica de la principii şi va plăti facturile la timp, va fi un partener onest şi transparent al mediului de afaceri şi nu va mări taxele, lucru de care se teme toată lumea, având în vedere că facturile s-au mărit deja considerabil.

Florin Cîţu a afirmat că, de când a preluat Ministerul Finanţelor, în urmă cu doi ani, să implementeze câteva măsuri şi să se ţină de ele. Astfel, nu vrea să renunțe acum la planurile lui și speră că va putea în continuare să își ducă ideile la bun sfârșit.

Florin Cîțu le-a mulțumit antreprenorilor pentru reziliența din această perioadă a crizei sanitare și i-a asigurat că Guvernul va face orice pentru a nu închide din nou economia, pentru că România oricum trece printr-o perioadă grea și nu vrea să complice și mai tare lucrurile.

Premierul interimar spune că a fost greu pentru el să închidă economia din cauza pandemiei anul trecut, dar spune că nu avea alte soluții la acel moment. Totuși, se bucură că România a putut trece peste acea grea încercare și a dovedit că este puternică și poate reveni pe poziții, dar mărturisește că nu ar mai fi posibilă o altă închidere, pentru că ar fi decisivă pentru țara noastră.

laur