Previziuni Camelia Patrascanu: horoscopul lunii IUNIE pentru fiecare zodie

Berbec Berbecii au opozitia cu activare a unor situatii juridice. E vorba de acte neclare sau drumul actelor. Asteapta raspunsuri de la anumite birouri si asta ii poate tulbura foarte tare. Pot gasi un drum inchis. Sa fie atenti si la felul in care circula pe sosea.

Taur Taurii au opozitia dintre Luna Neagra si Neptun cu accent pe bani. Poate exista o capcana, investesc in ceva cu marketing bun, dar care nu poate fi real. Suma nu e mare, dar problema e ca s-au lasat pacaliti cumva. Au sansa sa invete operatiuni noi.

Gemeni Gemenii pot avea tensiuni legate de imaginea lor publica. Se pune in discutie cum isi exercita puterea, autoritatea, atat la munca, dar si acasa. Nu-si calca pe constiinta, mai ales acum ca a intrat Jupiter in semnul lor.

Rac Racii au opozitia dintre Neptun si Luna Neagra cu emotii legate de dreptate si adevar. Nu le place postura in care sunt chestionati pentru convingerile lor, dar profita pentru pozitia lor pentru a-si pune sub semnul intrebarii unele crezuri. La mijlocul lunii sa fie atenti la drumuri. Pot vizita o persoana pe care o pot salva, in urma unui telefon primit in ultima clipa.

Leu Leii vor sa investeasca in ceva, dar nu stiu daca viitorul le va aduce bani. E un risc financiar. Li se propune ceva, dar nu ai convingerea ca va fi bine asa cum li se promite. Se hazardeaza mergand pe mana altcuiva, insa prefera, in final, sa piarda pe ideile lor.

Fecioara Fecioarele au Luna Neagra opozanta cu Neptun plina de emotii. Pot trece printr-o situatie prin care au mai trecut, dar au avut trac, au avut emotii, teama, au facut un pas inapoi. Acum, avand alta pregatire, alta varsta, indraznesc, ies la confruntare, se apuca de niste proiecte. Au de trecut testul increderii in propriile forte. Trebuie sa dovedeasca potentialul lor care nu a fost dovedit pana acum, acela hristic, divin.

Balanta Pentru Balante, opozitia poate sa dea ingrijorari cu privire la sanatate. Au mai multe piste de urmat si, mai ales la mijocul lunii, multa lume le da sfaturi. Daca vor consulta multi specialisti, informatiile se pot bate cap in cap.

Scorpion Scorpionii au opozitia in zona muncii. Vorbim de o munca incalcita, intarziata. De data asta, trebuie sa fie mult mai intelepti, mai harnici.

Sagetator Sagetatorii au excesele vizate de opozitia dintre Luna Neagra si Neptun. Lucrurile care le plac nu sunt intotdeauna sanatoase. Poate fi dificil sa aiba autocontrol. Sunt lipiciosi si fermecatori in acest moment. Ei trebuie sa dea masura lucrurilor, pentru ca se pot pune intr-o lumina care nu ii avantajeaza.

Capricorn Capricornii au opozitia orientata spre casa si camin. Sunt multe discutii care pot avea loc. Sesizeaza ca se schimba niste lucruri in jurul lor. Pot sa isi dea seama ca intre ei si cei din jurul lor e o prapastie ideologica.

Varsator Varsatorii au emotii din cauza banilor. Vor sa castige bani, dar numai din ce fac ei ca vocatie, ca urmare a unui lucru facut din suflet, din inima. Au ingrijorarea ca poate nu sunt pe placul unor persoane greu de multumit.

Pesti Pestii sunt vizati direct de opozitia Neptun-Luna Neagra. Da, oamenii ii judeca si nu putem pune lacat gurii slobode a oamenilor. Ce au ei de facut e dificil, caci o vorba rea, spusa, ii poate darama. Ei stiu bine cum reactioneaza la tot felul de vorbe, iar solutia e sa nu multumeasca pe toata lumea, ci sa isi urmeze intuitia, dar sa fie totul cu masura.

laur