prima eroare de Photoshop a anului? Ce au observat fanii la imaginea ei de pe Instagram

Kendall Jenner s-a aflat în mijlocul unui alt scandal online, de această dată generat de o imagine publicată pe Instagram.

Kendall Jenner, membră a clanului Kardashian, a ajuns iar în centrul unei controverse, de această dată legată de corpul ei și o imagine pe care a publicat-o pe contul său de Instagram, unul dintre cele mai urmărite conturi de pe rețeaua de socializare.

Tânăra de 25 de ani a publicat recent o imagine îmbrăcată în lenjerie, care i-a adus numeroase comentarii negative ăn mediul online.

Kendall Jenner, acuzată că a folosit Photoshop în imaginile ei

Modelul a publicat recent o imagine îmbrăcată în lenjerie SKIMS; companie pornită de sora ei mai mare, Kim Kardashian.

Îmbrăcată în ținuta sumară, de culoare roșie, Kendall s-a fotografiat în fața oglinzii și le-a arătat fanilor ei un corp extraordinar, cu forme de invidiat.

Mulți utilizatori au comentat că imaginea pare să fi beneficiat de pe urma utilizării masive Photoshop, pentru că proporțiile lui Kendall păreau mai degrabă cele mai ale unei păpuși Barbie, scrie Daily Mail.

”Astea nu sunt proporțiile ei, nu sunt proporțiile nimănui și vedeți că liniile bikini-ului ei par nenatural de de netede,” a scris un utilizator în comentarii.

”Toate tipurile de trupuri sunt frumoase și trebuie să fie apreciate,” a scris un alt utilizator. ”Cred că e important să reamintim că internetul e de obicei cu filtru și poziții măgulitoare!”

Nu vă comparați cu imagini editate masiv. Nici măcar Kendall nu arată așa în viața reală,” a scris un alt utilizator.

Kendall Jenner a comentat recent că se consideră extrem de norocoasă pentru viața pe care o are. ”Sunt o fată extrem de norocoasă,” a scris ea. ”Apreciez tot ce am, dar vreau să știți că și eu am zile rele și că vă ascult! Sunteți frumoși fix așa cum sunteți!!! Nu e atât de perfect pe cât pare.”

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *