Prima reacție a bărbatului pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte! ”Ciocul mic și…”

Bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte în urmă cu câteva săptămâni a avut o reacție extrem de interesantă după dezvăluirile din presă.

Dezvăluirile făcute de presă în urmă cu câteva zile, în legătură cu o presupusă infidelitate a soției lui Pepe nu l-au speriat pe bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte. Din contră, acesta a avut o reacție cu totul inedită față de zvonurile că între el și Raluca ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie pe rețelele de socializare.

Reacția incredibilă a bărbatului care ar fi cucerit-o pe Raluca Pastramă
In articol:
Reacția incredibilă a bărbatului care ar fi cucerit-o pe Raluca Pastramă
Pepe: ”Am fost informat că au fost la munte”
Cine este bărbatul pentru care Raluca ar fi mers la munte?
Bărbatul a postat un story cu o fotografie cu el lângă un ”smiley-face” cu degetul arătător la gură, ceea ce poate semnifica ”liniște”, ”discreție” sau pur și simplu ”ciocul-mic”. Cam aceasta a fost replica pe care tânrul ar fi avut-o față de toate supozițiile făcute de presă dar și de Pepe însuși.

Artistul a povestit în întâmpinarea din procesul de ordin de protecție deschis de Raluca Pastramă, că motivul pentru care ar fi avut o discuție mai aprinsă cu soția lui a pornit de la o întrebare legată de respectivul bărbat.

Pepe: ”Am fost informat că au fost la munte”

Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…)

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a scris Pepe în întâmpinare.

Cine este bărbatul pentru care Raluca ar fi mers la munte?

Bărbatul prezentat ulterior de presă ca fiind cel descris de Pepe este de origine arabă și apare, într-adevăr, în imagini la munte, în perioada respectivă. La excursia respectivă ar fi luat parte mai multe persoane, printre care și fosta iubită a lui Bombo Pastramă (fratele Ralucăi), alături de actualul partener, un medic stomatolog, tot de origine arabă, extrem de popular printre vedetele din România.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *