Prima schimbare a Vulpiței, după ce a ajuns acasă! De acum are un nou look! / VIDEO

Nici nu a ajuns bine acasă, că Vulpița deja vrea să fie alt om. Tânăra și-a vopsit mama, dar a decis că și ea trebuie să-și facă niște șuvițe. Iată noul look al Veronicăi!

Veronica a ajuns acasă, însă a decis că este nevoie de o nouă schimbare în viața sa, după ce l-a părăsit pe Viorel. Tânăra și-a schimbat look-ul, asta după ce și-a vopsit mama chiar în bătătura casei!

Vulpița are un nou look! Prima schimbare a Veronicăi, după ce a ajuns acasă!

Vulpița a luat o decizie importantă pentru ea în urmă cu doar câteva zile, atunci când după tot succesul pe care l-a avut în București, aceasta a hotărât să se întoarcă în satul natal după șase luni de zile!

Deja ajunsă în Blăgești în acest weekend, Vulpița a trecut direct la treabă și și-a vopsit mama în curtea casei, așa cum a putut. Deși nu a avea ustensilele necesare și condițiile ca la un salon din

Capitală, având un tub de vopsea, dar și un lighean cu apă, tânăra i-a dat mamei sale un nou look, însă nu s-a oprit aici.

Mulțumită de rezultat, încă soția lui Viorel, Vulpița a decis că ar putea și ea să se vopsească, însă nu pe toată suprafața părului, ci doar să-și facă câteva șuvițe.

Aceasta a rugat-o pe mama sa să o ajute, iar în doar câteva minute s-a văzut în oglindă. Vârfurile părului său sunt acum roșcate și regretă totuși că nu s-a lăsat vopsită în tot capul deoarece rezultatul este unul mai mult decât cel la care s-ar fi așteptat! scrie spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *