Primul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri cutremurătoare despre decesul celebrei actrițe: ”Acesta este marele meu regret…”

Se împlinesc 3 ani de când marea doamnă a teatrului românesc s-a stins. Stela Popescu a lăsat în urma sa multă suferință și durere din cauza faptului că a plecat mult prea devreme. Fostul soț al regretatei artiste a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre acel moment greu.

În cadrul unui interviu recent, primul soț al Stelei Popescu a vorbit despre momentul în care marea actriță s-a stins. Regizorul explică faptul că doamna teatrului românesc a decedat în casă, singură, fără ca cineva să-i aprindă măcar o lumânare.

Totodată, Dan Puican este de părere că Stela Popescu ar fi trăit și în ziua de astăzi, dacă pe data de 22 noiembrie 2017 ar fi existat cineva care să observe problemele de sănătate care i-au provocat moartea.

”Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori… Mare păcat!”, a declarat el pentru playtech.ro.

Mai mult decât atât, cel mai mare regret al regizorului de teatru este că nimeni nu a fost lângă ea când și-a dat ultima suflare.

„Nimeni nu a avut grijă de Stela Popescu în ultimele ei ore petrecute pe acest pământ. Acesta este marele meu regret, că această femeie minunată a murit singură, iar în ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, şi anume că se luptă pentru viaţa ei!”, a mai spus Dan Puican.

Cu ce regret a plecat Stela Popescu
Viața Stelei Popescu s-a consumat în cea mai mare parte pe scenă, acolo unde încânta publicul cu aparițiile sale. În cadrul unui interviu pe care marea actriță l-a acordat înainte de moartea sa, povestea faptul că cel mai mare regret al său era că oamenii veneau tot mai rar la teatru, preferând, în loc, divertismentul facil oferit de televiziune.

„Viaţa e grea, iar oamenii, preocupaţi de ziua de mâine, au mai puţină disponibilitate de a veni la teatru. Apoi, mai este şi televiziunea, pe care lumea o alege de multe ori în detrimentul culturii, pentru că este cel mai ieftin mijloc de divertisment. Oamenii aproape că au uitat că există acest mod de a-şi înfrumuseţa viaţa, sufletul, mintea.

Pe vremuri erau spectacole de calitate, astăzi actorii spun bancuri, divertisment de o calitate îndoielnică. A pătruns un soi de amatorism, cras, în ideea că aşa se face comedia spontană. Nu oricine poate spune lucruri spontan şi lumea să râdă. Poate Florin Piersic să reuşească, restul… Porcăriile stârnesc pe oricine să râdă, dar ele sunt o miză greşită în divertisment. Divertismentul a ajuns pe o treaptă foarte joasă, nu se mai scriu texte bune, se pun în scenă tot felul de idioţenii. Eu vorbesc acum despre divertisment.

Părerea mea este ca televizor se uită oamenii care n-au ce face, care n-au nicio conduită, nu muncesc, nu au niciun ţel în viaţă. Ei gustă prostiile şi aduc audienţa pentru televiziuni. Cu asta creşte audienţa, cu proştii care se uită la orice prostie! Media trebuie să şi educe, eu aşa consider…“, mărturisea ea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *