Probleme în Paradis? Este VESTEA MOMENTULUI Ar putea fi despărțirea anului în showbiz

Alexandra Stan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Celebra artistă s-a căsătorit de curând și totul s-a desfășurat în secret. Când credea toată lumea că s-a așezat la casa ei și și-a găsit bărbatul potrivit, se pare că lucrurile au luat-o razna. Sunt o mulțime de semne care arată că cei doi s-ar fi despărțit.

Soțul Alexandrei Stan, mesaj ciudat

Alexandra Stan s-a căsătorit în urmă cu cinci luni. Nimeni nu se aștepta să facă acest pas, având în vedere că toată lumea credea că este singură. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, deși nu au avut timp să afle prea mult unul despre celălalt.

S-au căsătorit în secret și ceremonia a fost una extrem de restrânsă. Soțul Alexandrei este unul extrem de credincios și i-ar fi impus mai multe restricții imediat după căsătorie, de care Alexandra ar fi ținut cont, pentru că voia să devină femeie de casă.

Se pare că mariajul nu a durat prea mult sau cel puțin ar fi intervenit niște probleme. Emanuel Necatu a lăsat la rândul său o postare cu subînțeles în mediul virtual, care i-a pus pe toți pe gânduri. Mesajul este unul trist, din care reiese că ceva nu ar fi în regulă cu el.

„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa. Și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a scris Emanuel Necatu în mediul virtual.

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta

Fosta concurentă de la Survivor România a șters o parte din imaginile în care apărea soțul ei. Mai sunt doar fotografii mai vechi. Mai mult, nu mai postează nici citate de dragoste și tot felul de mesaje, așa cum ne obișnuise

Un alt lucru ușor de remarcat este faptul că nu mai poartă verigheta. În urmă cu puțin timp, aceasta avea la mâna dovada de iubire și legătura în fața Domnului, dar acum putea observa că lipsește.

laur