Profeții Nostradamus pentru 2021. România va fi cucerită de Rusia

Ce anunță Nostradamus pentru finalul anului 2020, dar și pentru începutul anului 2021. Profețiile lui s-au împlinit până acum într-o proporție mare.

Nostradamus este unul dintre cei mai cunoscuți profeți din lume. Deși a trăit în anii 1500, Nostradamus a rămas una dintre figurile emblematice pe care le asociem cu viitorul, iar ultimele sale preziceri i-au înfricoșat pe oameni.

Lucrarea sa „Les Propheties”, a cărei primă ediție a apărut în anul 1555, cuprinde inclusiv previziunile pentru anul 3797. În cadrul scrierilor sale, până acum, cercetătorii au descoperit că informațiile s-au adeverit în proporție de 70%.

Printre cele mai cunoscute previziunui se află și cea legată de anul 2001, atunci când au căzut Turnurile Gemene din Statele Unite ale Americii.
Într-un catren, Nostradamus pare să prezică inclusiv prăbușirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001. Autorul vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”.

Pentru finalul anului 2020, Nostradamus anunță un cutremur major de pe coasta vestică, până la Insula Vancouver, din Canada, cu o magnitudine între 8 și 8.6 grade pe scara Richter.

Profetul de origine franceză a făcut mai multe profeții și pentru anul 2021, potrivit bzi.ro.

2021 – Mai multe țări ale lumii vor fi marcate de conflicte armate, care vor dura până în anul 2041. De asemenea, România va fi cucerită de Rusia.

2023 – Planeta ar putea fi lovită de un val de dezastre naturale. Potrivit lui Nostradamus, Anglia ar putea fi inundată, precum și coasta de sud a Americii de Sud. La nivel mondial, în 2023, va izbucnit foametea.

2024 – Continentele Europa și America vor fi marcate de accidente teribile, create de către om.
2025. În anul 2025, potrivit lui Nostradamus, Belarus și Ucraina vor deveni centrul comerțului european, iar odinea mondială se va schimba.
2027 – Un dictator tiran va ajunge la conducerea unor state precum India sau China.

2028 – Oamenii vor reuși să ajungă pentru prima dată pe planeta Venus. Roboții vor pune stăpânire pe omenire.

Rămâne de văzut câte dintre predicțiile lui Nostradamus se vor adeveri.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *